Nokti

Nokti danas imaju isključivo estetsku ulogu. Njihova najvažnija uloga je zaštita krajeva prstiju od ozljede. Danas se velika pažnja posvećuje oblikovanju i njezi noktiju. Do nedavno je turpijanje noktiju bila jedna od glavnih metoda za oblikovanje noktiju.

Svatko će primjetiti kakvi su nam nokti odnosno jesu li lijepo manikirani, prljavi ili izgriženi. Zato njihovoj njezi trebamo posvetiti pažnju tijekom cijele godine.
Nudimo Vam:

Trajni lak

Ako želite nokte održati što prirodnijima ali i biti sigurni u urednost neko duže vrijeme, ovaj lak će biti vaš odabir.
Ovo su glavne prednosti trajnog laka naspram ostalih:
traje duže od običnog laka – uobičajeno trajanje je 2 tjedna i više
skida se jednostavno i lako s otapalom u roku par minuta
• odličan sjaj
prirodan izgled
• nanosi se u tankom sloju
• neće se odlijepiti od nokta
niža cijena od geliranih noktiju
• pomoći će u prestanku griženja noktiju

Nugenesis (dipping tehnika)

Dipping nails je nova tehnologija kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte.
Metoda koja zamjenjuje dosadašnju tehniku izrade noktiju gelom ili akrilom.

Parafinska kupka

Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija aktivne blagotvorne tvari iz parafina, potiče cirkulaciju i uspješno djeluje protiv reumatskih i artritičnih bolova.

IBX tretman

Ovaj tretman pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i uklanja nepravilnosti. Tretman ima produljeno djelovanje na prirodni nokat, potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje. Iznimno je pogodan za osobe koje imaju prirodno tanke, krhke nokte koji se ljušte, listaju i brzo pucaju.

Za razliku od ostalih proizvoda namijenjenih obnovi noktiju koji tretiraju isključivo površinu, IBX prodire u nokat pomoću topline i zapečačuje se UV svijetlom. Ovaj sistem spaja gornje slojeve nokatne ploče kako bi hranjive i ojačavajuće tvari ostale u noktu i podarile odmah vidljiv rezultat. Nije ga potrebno uklanjati jer trajno ostaje u noktu (naravno dok god nokat ne izraste).