Obrve i trepavice

Threading

Za razliku od čupanja obrva pincetom, threadingom povlačimo sve dlačice odjednom. Također, sitne dlačice neće umaći jer konac može uhvatiti i dlačice duge tek 1 milimetar.
Čupanje obrva koncem najpreciznija je metoda jer linijom konca možemo točno odrediti koje ćemo područje depilirati, pa je lako izraditi savršen luk. Ako je potrebno, može se odstraniti samo jedna dlačica ili pak čitav red kako bismo dobili željeni oblik.
Threading je mnogima bolja opcija i od epilacije voskom, jer nema osjećaja ljepljivosti i muke s odstranjivanjem ostataka voska. Također, ne odstranjuje se površinski sloj kože zbog čega koža ostaje glatka i mekana.
Većini žena ova metoda nije bolna, a s obzirom na to da se dlačice odstranjuju odjednom, puno kraće traje od klasične depilacije pincetom ili voskom.
Kako konac odstranjuje dlačice?
Za threading se koristi poseban pamučno-svileni konac presvučen antibakterijskim filmom.

Bojanje bojom i kanom

Kana za obrve(BH Brow hanna); potpuno prirodna dugotrajna boja koja ostaje na koži do 2 tjedna, na dlačici do 6 tjedana. Prirodno obnavlja dlačicu i daje efekt permanentnog make-upa!

Minival trepavica

Novi hit dugotrajnog oblikovanja i uvijanja trepavica kojim se u kratkom vremenu postiže zavodljiv i sofisticiran izgled trepavica. Tretman se izvodi omoću posebnih uvijača za trepavice koji dolaze u tri veličine, ovisno o efektu koji želimo postići ali i o samoj duljini trepavica.

Lash lifth & botox

Lash lift je novi tretman uvijanja, bojanja i njege trepavica keratinom u kojem se uz pomoć preparata za njegu (bez štetnih kemikalija) postiže efekt uvijenih, tamnijih i ljepših trepavica, koje očima daju zavodljiv pogled.
Postupak je bezbolan, potpuno neškodljiv i traje cca 45-60 minuta, dok efekt uvijenih trepavica traje od 4 do 8 tjedana. Tretman je namijenjen za sve one koji ne žele ekstenzije, a žele naglasiti prirodne trepavice bez uvijača, maskare i ekstenzija, kao i za one žene koje žele “odmoriti” trepavice od maskare i ekstenzija.