Lice

Kozmetički tretman lica je postupak u kojemu koristimo razne preparate, kao što su ulja, kreme, gelovi, serumi uz pomoć raznih aparata koji koriste električnu struju i uz pomoć masaže dajemo koži čistiji, zdraviji i sjajniji izgled.

Tretmani lica preporučuju se zbog generalnih ciljeva kojima težimo:

  • Čišćenje: uklanjanje sloja mrtvih stanica i dubinsko čišćenje pora koje pomaže u prevenciji akni i kožu čini svježijom i sjajnijom
  • Balansiranje: stvaranje ravnoteže između različitih područja našeg lica, poboljšavanje teksture kože, njeno općenito zdravlje i sam njen izgled
  • Hidratiziranje: vlaženje i hranjenje tena
  • Zatezanje i posvjetljivanje: čini izgled naše kože mlađim, čvršćim, svježijim i ljepšim.

Hydradermie Guinot tretmani, Mary Chor tretman

GUINOT brand je začetnik kategorije borbe protiv starenja koji od samih početaka neprestano otkriva i koristi nove aktivne sastojke .
Obogaćen Cellular Life kompleksom, Age Logic Cellulaire duguje svoju iznimnu aktivnost u obnovi stanica ATP-u, molekuli biološke energije koja je u stanju potaknuti na rad one stanice kože koje su tijekom vremena postale neaktivne.
Guinot uređaji razvijeni su kako bi svojim djelovanjem pripremili kožu, ubrzali i pospješili djelovanje aktivnih supstanci te u sinergiji s profesionalnim proizvodima doveli do krajnjeg cilja – mladenačke, lijepe, njegovane kože i zategnutih, pomlađenih kontura lica.
Aparativni tretmani sastoje se od: dvostruke ionizacije, elektrostimulacije i oxigenacije.

Peparativni tretmani:

EYE LOGIC – potpuni tretman područja oko očiju

HYDRA PEELING – TRETMAN POTPUNOG OBNAVLJANJA KOŽE

AGE SUMMUM – SVEOBUHVATNI ANTI-AGE TRETMAN

LIFTOSOME – tretman za učvršćivanje i obnavljanje kože

Hydraclean tretman

Nema više boli, pare i neugodnog “istiskanja” u kozmetičkom tretmanu lica. S novim aparatom Hydraclean imat ćete svježe i njegovano lice nakon samo pola sata ugodnog tretmana.

Čišćenje lica šećernim pindama (Pandhy’s)

Prirodni tretman čiščenja i njege lica za sve tipove kože sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor sa lica, dubinski čisti pore i regenerira kožu lica. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože.


Čišćenje by Mery Chor

Patetntirani uređaj za čišćenje lica.
Thermoclean termalna elektroda postiže temperaturu od 42°C, time se postize hiper izlučivanje sebuma i znojnih žljezda, bezbolno je .
Ukoliko postoji potreba može se nastaviti sa klasičnim čišćenjem lica ili sa čišćenjem šećerom.

Mikrodermoaberazija

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija i keratoza.
Govorimo o nježnoj i bezbolnoj metodi kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu.
Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te vratiti zdrav i njegovan izgled.
Čišćenje lica nedvojbeno je najvažniji dio vaše osnovne rutine u njezi lica, a mikrodermoabrazija je jedan od tretmana s kojim možete vašu kožu održavati čistom i regeneriranom.

Dermapen mikronideling

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.
Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože.
Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu.
indikacije za korištenje:
• Ublažavanje i smanjenje bora
• Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)
• Pomlađivanje lica
• Zatezanje kože
• za vas smo pripremili dvije nevjerovatne linije:
• Srong lift paket

Radio frekvencija

Primjenom uređaja RADIOFREKVENCIJA na licu dovodi se svježa, kisikom bogata krv, koja čisti pore, rastapa otrove i druge otpadne tvari, te pomaže prirodi da uspostavi prirodno, sjajno, zdravo stanje puti. Kontinuirani tretmani činit će čuda za ten.
Kontrolira stvaranje melanina
Antibakterijski učinak.
Osnažuje imunitet kože.
Potiče stvaranje vlakana kolagena i elastina
1) Pojačani lokalni metabolizam
2) Pojačana lokalna perspiracija – upijanje preprata
3) Lokalno širenje krvnih žila s hiperemijom bez crvenila
4) Pomaže relaksaciju mišića
5) Sediranje (umirivanje) osjetilnih nervnih završetaka
6) Povećana tjelesna temperatura, povišene stope disanja/pulsa, te smanjeni krvni pritisak

Mezoterapija bez igala

Mezoterapija se koristi za: pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea
ublažavanje i brisanje bora
regulaciju sebuma
zatezanje tkiva
osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj
smanjenje i nestanak couperose
jačamo imunitet kože
lifting efekt
Ultrazvuk pomaže ljudskom tijelu da brže i bolje apsorbira nanesene preparate, a zvučnu energiju pretvara u toplinsku. Stimulira našu kožu, ubrzava metabolizam, potpomaže cirkulaciju krvi i limfe, aktivira dubinske procese unutar stanica, poboljšava čovjekov obrambeni sustav.

SKIN LED maska i fototerapija LED tehnologijom

Određenim spektrom svjetlosti djeluje na problematiku kože: akne, pigmentaciju, bore.
Naziv LED dolazi od skraćenice Light Emitting Diodes, odnosno diode koje emitiraju svjetlo. Radi se o najnovijoj tehnologiji koja se zasniva se na primjeni svjetala raznih valnih duljina koji imaju brojne učinke na kožu uslijed upijanja u tkivo.
LED tehnologija pomaže stanicama da se lakše i brže obnavljaju te na taj način štite od vanjskih utjecaja koje uzrokuju starenje kože. Ovisno o namjeni, koristi se svjetlo određene valne duljine.