Tesla aparat
Emsculpting s RF-om: Savršena sinergija za oblikovanje tijela

Naša dugogodišnja posvećenost i iskustvo naučili su nas kako kombinirati vrhunske prirodne preparate i najnovije aparate kako bismo oblikovali tretmane koji pružaju izvanredne rezultate. Uz to u vidu, predstavljamo vam paket oblikovanja tijela koji koristi EMS aparat s 4 ručke i integriranom radiofrekvencijom (RF).

Stimulacija mišića TESLA tehologijom

Mišići čine oko 35% našeg tijela, no većina dostupnih uređaja za mršavljenje fokusira se isključivo na eliminaciju masnoća, a ne i na toniranje mišića. Suprotno tome, uređaj za mišićnu ljepotu EMS koristi najsuvremeniju tehnologiju fokusiranih magnetskih vibracija visokog intenziteta. Ovaj uređaj direktno stimulira motoričke neurone, omogućavajući mišićima tijela da se šire i skupljaju na način koji nije moguć tradicionalnim vježbanjem ili fitness rutinama.

Trajanje Tesla tretmana

Sam tretman traje samo 30 minuta, ali u tom vremenskom periodu generira nevjerojatnih 30 000 snažnih mišićnih kontrakcija. Ove kontrakcije ne samo da potiču metabolizam masnih stanica već i jačaju same mišiće, što rezultira značajnim oblikovanjem tijela.

Dodatno, integrirana radiofrekvencija (RF) doprinosi postizanju optimalnih rezultata. RF tehnologija ciljano zagrijava tkivo ispod površine kože, potičući proizvodnju kolagena i poboljšavajući elastičnost kože. Ovaj dodatak tretmanu ne samo da doprinosi čvrstoći i tonusu kože već i potiče oporavak mišića.

Uz kombinaciju EMS tehnologije i radiofrekvencije, postižemo sinergiju koja nudi nevjerojatne rezultate u oblikovanju tijela. Bez invazivnih postupaka ili dugotrajnih oporavaka, naši tretmani omogućavaju vam da postignete željeni izgled bez kompromisa.

Odlučite se za najbolje za svoje tijelo – odaberite Emsculpting s RF-om i doživite revolucionarnu transformaciju već danas!