Anticelulitni paketi

POSTOJE TRI VRSTE CELULITA

Celulit je zapravo skup masnih naslaga, onda kada mišići postaju slabi i neoblikovani, pa su te naslage vidljivije, a dijeli se na tri vrste.

1. Vlaknasti (fibrozni) celulit tvrd je na dodir, lako se pomiče ispod prstiju, a narančina kora vidljiva je bez štipanja. Dublji je, kompaktan i vrlo težak za uklanjanje.
2. Adipozni (masni) celulit mekan je i bezbolan pri štipanju. Može se pronaći na bokovima i bedrima, a uzrokuje ga previše masnoće u prehrani kao i nedostatak fizičke aktivnosti.
3. Edemski celulit mekan je na dodir. Narančina kora lagano je vidljiva bez štipanja, a površina kože lagano je Volja je tu, isto kao i celulit, krenite u eliminaciju. Važno je da prehranu obogatite tekućinom bogatim namirnicama, pijte veće količine tekućine, krećite se više te prakticirajte ručne masaže celulitom zahvaćenih dijelova tijela. Izbjegavajte šećere, pekarske proizvode te sokove i gazirana pića te ih zamijenite kvalitetnom hranom poput mesa, ribe, voća, povrća te vodom.naborana.
Obzirom na navedenu problematiku ,tip celulita,vašu životnu dob,prehrambene navike i fizičku aktivnost u mogućnosti smo Vam ponuditi pakete tretmana u riješavanju istog.

Paket S
je paket održavanja postignutih rezultata ,Osnovni tretmani paketa jesu 3D ultrazvučna kavitacija,vakumska radio ferkvencija i limfna drenaža. Prema želji svakog klijenta osobno možemo ga proširiti ostalim dostupnim tretmanima radi pstizanja rezultata.

Paket M
Namjenjen je klijentima Endemskog celulita. Radi postizanja vrhunskih rezultaza  potreban je određeni period i aktivni pristup svakog klijenta. Promjena prehrambenih navika i uljučenje fizičkih aktivnosti.

Paket L
Osmišljen je za sve sa stanjem fibroznog celulita. Uključeni su dokazao učinkoviti tretmani kao što su mezoterapija tijela,kavitacija, Vacuslim 48, madeoterapija. U toj fazi ponajprije potrebna je detoksikacija tijela ,zbog toga neizostavni su limfna drenaža/presoterapija/ i Inffracrvena termo deka. Tretmani se mogu posložiti za svakog klijenta individualno,uz praćenje i savjetovanje