Anticelulitni paket S

4 x vibro masaža i 4 x RF tijela!

Salon Touch zna kako u kratkom roku izgubiti suvišne masne naslage

 • Koža postaje napetija, čvršća i pomlađena
 • Postižu se vidljivi rezultati u znatno kraćem razdoblju
 • Dugotrajni rezultati

Duboka vibro masaža radi se najsuvremenijim aparatom, širi krvne žile poboljšavajući cirkulaciju i oslobađajući toksine iz tijela.  Terapija stimulira prirodni ritam i procese koji su povezani u tom ritmu. Ima dobar uticaj na tkivo. Utjeće na venski i limfni tok čitavog područja, kao i na nervni sistem. Osigurava mršavljenje i zatezanje, koristi se za tretiranje celulita, poremećaja krvnog toka kao što su proširene vene, povećava prokrvljenost, smanjuje lokalni otok, tretira edem, liječi rane i smanjuje ožiljke.

 

 • Efekti!
  ✓ Eliminira celulit
  ✓ Razbijaju se nakupljene masne naslage
  ✓ Stimulira se limfna drenaža – samim tim I detoksikacija ciijelog organizma
  ✓ Poboljšava se kvaliteta i izgled kože
  ✓ Potpuno se remodeliraju  stražnjica, bokovi, potkoljenice, natkoljenice

Ukupan broj anticelulitnih tretmana zavisi od trenutnog stanja, tj. stadija  celulita. Prvi rezultati se vide već nakon prvog tretmana, a nešto konkretniji rezultat se vidi nakon trećeg. Maksimalan broj tretmana, zanajtvrdokornije oblike celulita ide do 10, pri čemu se prvih 5-7  tretmana radi u cilju eliminiranja celulita i zatezanja kože, a ostali sa razmacima od mjesec dana i više s ciljem poboljšanja dobivenih rezultata i održavanja istih.

Radiofrekvencija je tretman za reduciranje celulita koji jamči vidljive rezultate u znatno kraćem vremenskom razdoblju od ostalih tretmana! Tretman je ugodan i efikasan i daje dugotrajne rezultate. Tretmani poboljšavaju cirkulaciju krvi te pomažu kod smanjenja tekućine čime se poboljšava elastičnost kože i eliminacija masnih naslaga. Naziva se još i nekirurškim body liftingom budući su tretmani vrlo učinkoviti te vizualno efikasni.

Pospješuje se lokalna cirkulacija, a koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije tretmana. Sve više žena odabire upravo ovu vrstu tretmana budući su pri tretiranju bezbolni te vrlo ugodni.