Nokti

photo-1457972729786-0411a3b2b626

Svatko će primjetiti kakvi su nam nokti odnosno jesu li lijepo manikirani, prljavi ili izgriženi. Zato njihovoj njezi trebamo posvetiti pažnju tijekom cijele godine.
Nudimo Vam:

Trajni lak

Ako želite nokte održati što prirodnijima ali i biti sigurni u urednost neko duže vrijeme, ovaj lak će biti vaš odabir.
Ovo su glavne prednosti trajnog laka naspram ostalih:
traje duže od običnog laka – uobičajeno trajanje je 2 tjedna i više
skida se jednostavno i lako s otapalom u roku par minuta
• odličan sjaj
prirodan izgled
• nanosi se u tankom sloju
• neće se odlijepiti od nokta
niža cijena od geliranih noktiju
• pomoći će u prestanku griženja noktiju

Nugenesis (dipping tehnika)

Dipping nails je nova tehnologija kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte.
Metoda koja zamjenjuje dosadašnju tehniku izrade noktiju gelom ili akrilom.

Parafinska kupka

Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija aktivne blagotvorne tvari iz parafina, potiče cirkulaciju i uspješno djeluje protiv reumatskih i artritičnih bolova.

IBX tretman

Ovaj tretman pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i uklanja nepravilnosti. Tretman ima produljeno djelovanje na prirodni nokat, potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje. Iznimno je pogodan za osobe koje imaju prirodno tanke, krhke nokte koji se ljušte, listaju i brzo pucaju.

Za razliku od ostalih proizvoda namijenjenih obnovi noktiju koji tretiraju isključivo površinu, IBX prodire u nokat pomoću topline i zapečačuje se UV svijetlom. Ovaj sistem spaja gornje slojeve nokatne ploče kako bi hranjive i ojačavajuće tvari ostale u noktu i podarile odmah vidljiv rezultat. Nije ga potrebno uklanjati jer trajno ostaje u noktu (naravno dok god nokat ne izraste).